Organisatie

Hardlopen is een ideale vrijetijdsbesteding. Het is laagdrempelig, ontspannend, goedkoop en ook nog eens ontzettend gezond! Geen wonder dat het de laatste jaren een ware hype is geworden.

Jaarlijks organiseren we, in samenwerking met Rotary Roermond en Swift Atletiek, de Rabobank Roermond City Run, een evenement dat inmiddels is uitgegroeid tot hét hardloopevenement van Midden-Limburg. De wedstrijd trekt jaarlijks duizenden deelnemers, steeds meer publiek en ontvangt ook nog eens brede steun van (Roermondse) bedrijven en instellingen.

De Rabobank Roermond City Run wil uitgroeien tot een landelijk en internationaal aansprekend evenement, waar zowel deelnemers als publiek naar uitkijken. De Rabobank Roermond City Run vindt jaarlijks plaats op de vierde zondag van april.

Cor Lambregts, Racedirector Rabobank Roermond City Run 

Tot de organisatie van de Rabobank Roermond City Run behoort onder anderen Cor Lambregts, deelnemer van de Olympische Marathon in 1984. Als ervaringsdeskundige adviseert hij op verschillende gebieden en heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de keuze van de huidige parcoursen.

Cor Lambregts geeft aan waarom hij zich verbonden voeltr met de Rabobank Roermond City Run:

"Loopevenementen over de hele wereld trekken vele duizenden deelnemers die meedoen om te presteren, meedoen voor de gezelligheid of gewoon meedoen om te genieten van de entourage en de omgeving. Als ex-toploper en geboren en getogen Roermondenaar ben ik dan ook zeer verheugd dat er nu ook in mijn stad een groot loopfestijn georganiseerd wordt. Roermond is uitgegroeid tot hét kloppend hart van onze mooie provincie. De Rabobank Roermond City Run past uitstekend in de visie van 'the place to be'. Als lid van de organisatie van de Rabobank Roermond City Run hebben we een prachtig, snel en gevarieerd parcours uitgestippeld, afgestemd op alle leeftijden en voor zowel de beginnende als de gevorderde loper."

 
 

sponsors