Scholen en Jeugd

De Rabobank Roermond City Run werkt nauw samen met de basisscholen, de sportcombinatiefunctionarissen in de wijken en het voortgezet en beroepsonderwijs in Roermond e.o. Deze samenwerking heeft er toe geleid dat scholen een speciaal trainingsprogramma (tijdens en buiten de lesuren) aanbieden voor leerlingen die aan de Rabobank Roermond City Run willen deelnemen. Informeer ook bij jou op school naar de mogelijkheden!

Voor de leerlingen van het voorgezet en beroepsonderwijs introduceren we dit jaar voor het eerst de COLLEGE RUN!!! Een loop over ca. 3,5 km. Een uitdaging die voor iedere leerling te doen is.

Als leerling van een middelbare school of een basisschool in Roermond en omgeving kun je meedoen aan de scholencompetitie. Doen er meerdere leerlingen van jouw school mee, dan is jouw school automatisch ingeschreven voor de scholencompetitie! Er zijn leuke prijzen te winnen.

Voor basisscholen
Leerlingen van basisscholen kunnen zich individueel via de website inschrijven. Geef aan op welke school je zit. Het eindklassement wordt bepaald door de drie snelste meiden en de drie snelste jongens van de school.

Schrijf je in

Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs
Ben je leerling op een middelbare school of ROC dan kun je je via de school of individueel inschrijven. Geef aan op welke school je zit. Het eindklassement voor de scholencompetitie wordt bepaald door de vijf snelste meiden en de vijf snelste jongens van de school. 

Schrijf je in

sponsors