Starttijden Rabobank Roermond City Run gewijzigd

Op 22 april 2018 wordt voor de achtste maal de Rabobank Roermond City Run georganiseerd. De organisatie heeft op advies van de deelnemers een aantal vernieuwingen doorgevoerd. De voornaamste wijziging betreft de aanpassing van de starttijden! Daarnaast introduceert de organisatie een aparte startgroep voor scholieren van 11 tot en met 14 jaar, die strijden voor de Collegerun Trofee.

Nieuwe starttijden
Het startschema van de Rabobank Roermond City Run is ingrijpend gewijzigd. Zowel voor de deelnemers als de omwonenden, met name in Merum en Ool, betekent deze verandering een belangrijke verbetering. Om 10.00 uur start de loop over 10 km. Aansluitend om 11.30 uur start de Rabobank Ten Miles met natuurlijk weer internationale en nationale toppers aan de start. Voor atleten die de lange afstand lopen, zijn de omstandigheden in de ochtend en het begin van de middag het meest ideaal. Bovendien betekent dit, dat vanaf circa 14.00 uur het verkeer in Herten, Merum en Ool nog nauwelijks hinder van het evenement ondervindt.

3,5 km voor scholieren
Speciaal voor scholieren van 11 tot en met 14 jaar introduceert de organisatie in 2018 de Collegerun over een parcours van 3,5 km door de mooie en gezellige Voorstad St. Jacob en met finish op de markt. De start van deze Collegerun is om 14.30 uur op de Roerkade. Aansluitend aan deze Collegerun vinden de Bambinorun (voor 4 tot en met 6 jarige) en de diverse Kidsruns (7 tot en met 12 jaar) plaats, het evenement voor het hele gezin. De jeugd van de basisscholen strijdt voor de Bambino- en Kidsrun Trofee.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor de Rabobank Roermond City Run! Ben er op tijd bij, want vol is vol! Kijk voor meer informatie over de veranderingen en het inschrijven op www.roermondcityrun.nl, like ons op www.facebook.com/roermondcityrun en volg ons op www.twitter.com/roermondcityrun.

Ga terug

sponsors