Talentenrun 5 km

Ook dit jaar heeft de Rabobank Roermond City Run een 5 km Talentenrun in het programma opgenomen. Met de 5 km Talentenrun richt de organisatie zich op aankomende topatleten van 15 tot en met 22 jaar. De Roermond City Run wil op die manier jonge talentvolle lopers en loopsters passende competitie bieden waarbij de atleten wedstrijdtechnische en mentale ervaringen kunnen opdoen.

Deelname is alleen mogelijk op basis van uitnodiging. Voor geïnviteerde deelnemers aan de Talentenrun is een aparte klassering en zijn geldprijzen voor de vijf beste mannen en vrouwen beschikbaar gesteld.

Als een toptalent tevens deelneemt als lid van uw businessteam kan de organisatie een koppeling van het startnummer maken. Het businessteam dient dit dan wel aan te geven bij de organisatie. Blijft dit achterwege, dan zal het toptalent niet als deelnemer van het businessteam worden geregistreerd. Uiterlijk 14 april 2018 kunt u dit melden bij onze racedirector (run@roermondcityrun.nl). Hierna is het niet meer mogelijk om deze koppeling door te voeren.

Aanmelden Talentenrun
De Talentenrun is uitsluitend bestemd voor talenten tot en met 22 jaar die aantoonbaar sneller hebben gelopen dan 18:30 op 5 km bij de mannen/21:30 bij de vrouwen. Atleten die willen deelnemen en aan de genoemde voorwaarden voldoen kunnen tot 14 april 2018 een mail sturen naar Cor Lambregts: run@roermondcityrun.nl.
Alle deelnemers aan de Talentenrun ontvangen een gratis startnummer en het Rabobank Roermond City Run 2018 T-shirt. 

De deelnemers aan de Talentenrun starten in het eerste startvak van de 5 km.

Starttijd: 13.45 uur.

Het parcours zie je op de kaart hieronder.
 

sponsors